JUDr. Markéta Vaňková

  • ODS
  • Brno
  • primátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.09.2023 8:09:00

Modernizovali jsme Velkou obřadní síň na Ústředním hřbitově

Modernizovali jsme Velkou obřadní síň na Ústředním hřbitově

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k modernizaci Velké obřadní síně na Ústředním hřbitově v Brně.

 Poslední věci člověka nebývají častým tématem hovoru, nicméně všichni chceme, aby poslední rozloučení s našimi blízkými proběhlo se vší pietou v kultivovaném prostředí a co nejdůstojněji…

Jeden z architektonických brněnských skvostů, Velká obřadní síň na Ústředním hřbitově, která bude po čtrnáctiměsíční rekonstrukci opět sloužit svému účelu, všechny tyto požadavky naplňuje. Jako první v tuzemsku je vybavena robotickým katafalkem, který se vracel podle historických fotek do své původní podoby – vše bylo konzultováno s památkáři, ale nerezignovalo se ani na moderní technologie. Vybavení doplnil například dataprojektor k promítání fotografií či filmů při posledním rozloučení. V celé budově jsou nové rozvody elektřiny, plynu, datového a bezpečnostního připojení.

Víc napoví fotky nebo se můžete zúčastnit některé z komentovaných prohlídek, které připravuje Správa hřbitovů města Brna.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama