ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.09.2016 9:48:20

Hejtman zahájil nový školní rok v Ostrově

Hejtman zahájil nový školní rok v Ostrově

Prvního září přivítal hejtman Karlovarského kraje Martin Havel studenty nově nastupující na ostrovské gymnázium. Zároveň si prohlédl školu, kterou ho provedl ředitel Jaroslav Šafránek.

Po uvítání členy studentského parlamentu proběhlo slavnostní zahájení školního roku, a to v primách a v prvním ročníku. „Těší mě, že vám mohu osobně popřát zdárný start na nové škole, dobré studijní výsledky a štěstí do budoucna. Studujete na jedné z nejlepších středních škol v Karlovarském kraji, ze které vychází řada úspěšných absolventů a vy se jimi můžete stát také,“ řekl hejtman Martin Havel novým žákům.

Během setkání hovořil ředitel Gymnázia Ostrov o fungování, úspěších a zajímavostech školy. Hejtmanovi představil například galerii s fotografiemi všech významných osobností, které školu navštívily, či moderní 3D učebnu. Gymnázium získalo prostředky na její vybavení před dvěma lety z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a využívá ji pro nové metody výuky. Slouží nejen pro zdejší studenty téměř ve všech předmětech, ale docházejí sem i žáci ze základních, z mateřských i z jiných středních škol.

Nejpalčivějším problémem, který školu v současnosti trápí, je špatný stav koridoru spojujícího obě budovy gymnázia. „Každá nepřízeň počasí se v něm projeví, bohužel sem i zatéká. K dispozici už máme projektovou dokumentaci na výstavbu nového koridoru, který by spojil prostory školy,“ uvedl Jaroslav Šafránek. Hejtman Karlovarského kraje přislíbil v této záležitosti gymnáziu podporu.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama