JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2015 17:03:00

Dobrovolní hasiči si přáli opravit zbrojnice...

Dobrovolní hasiči si přáli opravit zbrojnice...

Slavnostní schůzí si v sobotu 23.května 2015 připomenuli členové Sboru dobrovolných hasičů v Bučovicích 140 let od založení sboru. Pozvali na ni i hejtmana Jihomoravského kraje Michala Haška.

Bučovickým hasičům k tomuto jubileu blahopřál hejtman Michal Hašek, který vyzdvihl důležitost dobrovolných hasičů při požárech, technických problémech a dalších krizových situacích. Ocenil také práci sboru dobrovolných hasičů na organizaci společenského života. Součástí akce bylo také předání medailí hejtmana Jihomoravského kraje zasloužilým členům sboru.

Jihomoravský kraj podporuje dobrovolné hasiče dlouhodobě, za posledních šest let směřovalo z krajského rozpočtu na vybavení a provoz jejich jednotek 180 milionů korun. V rozpočtu na letošní rok byla tato podpora ještě rozšířena.

„Na základě požadavku dobrovolných hasičů jsme nově otevřeli možnost financovat opravy hasičských zbrojnic. Roční dotace pro jednotky dobrovolných hasičů byla nejdříve navýšena ze 30 na 50 milionů korun a navíc ještě navýšena o částku téměř 1,5 milionu korun,“ uvedl hejtman Michal Hašek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama