JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.07.2015 20:33:57

Já si přeji silný, sebevědomý, demokratický kraj, nikoliv další divizi Agrofertu

Já si přeji silný, sebevědomý, demokratický kraj, nikoliv další divizi Agrofertu

Michal Hašek reaguje na vyjádření J. Faltýnka (ANO) ke krajským volbám v Jihomoravském kraji.

Těším se na volební souboj o Jihomoravský kraj a jeho charakter po krajských volbách. Já si přeji silný, sebevědomý, demokratický kraj, nikoliv další divizi Agrofertu, jejíž šéf si bude jezdit pro pokyny na Čapí hnízdo.

Nechci privatizaci krajských nemocnic, jak naznačil o budoucnosti českého veřejného zdravotnictví šéf Babišova privatizačního fondu Janov.

Po tom, co předvedli ANO v Brně (kauza zastavení prodeje nájemních bytů, omluvy za odsun Němců po válce, fakticky připravený dar 50 milionů Kč soukromé firmě Automotodrom Brno na GP, oznámení o tom, že Brno přijme imigranty bez znalostí jakýkoliv podrobností bezpečnostního charakteru atd.) je pro mne výzvou kandidovat v krajských volbách v roce 2016 a porazit na jižní Moravě Agrofert, byť si uvědomuji, jak těžký a nerovný to bude souboj s ohledem na mediální, ekonomické a jiné možnosti Andreje Babiše…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama