JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.11.2010 15:59:00

KDU-ČSL může být stabilním partnerem ČSSD

KDU-ČSL může být stabilním partnerem ČSSD

Sjezd KDU-ČSL vnímám jako velkou šanci lidovců zvolit nové vedení a styl politiky, které vrátí KDU-ČSL jako reálnou politickou sílu.

KDU-ČSL může být stabilním partnerem ČSSD. Sjezd KDU-ČSL vnímám jako velkou šanci lidovců zvolit nové vedení a styl politiky, které vrátí KDU-ČSL jako reálnou politickou sílu na komunální, regionální a po návratu do Senátu i na celostátní úroveň. Za sebe i ČSSD bych uvítal posílení lidovců jako přirozených programových partnerů, kteří mají v řadě oblastí podobný pohled na řešení problémů občanů ČR. Již letos v létě jsem uzavřením koalice s jihomoravskou KDU-ČSL posílil její do té doby upadající pozice v dříve tradiční baště lidovců, na jižní Moravě. Se Stanislavem Juránkem tvoříme v celém Jihomoravském kraji skvělý tandem a rád konstatuji, že spolupráce a komunikace mezi námi i dalšími kolegy z KDU-ČSL je politicky i lidsky na mnohonásobně lepší úrovni než mnozí odpůrci naší koalice předpokládali. Věřím, že příští krajské volby a následné volby do Poslanecké sněmovny PČR v r. 2014 potvrdí možnost užší spolupráce ČSSD a KDU-ČSL.

Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje a předseda Asociace krajů

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama