JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.04.2010 13:40:19

Michal Hašek blahopřeje Heinzi Fischerovi

Michal Hašek blahopřeje Heinzi Fischerovi

Jihomoravský hejtman Michal Hašek, předseda Asociace krajů České republiky, dnes dopisem blahopřál Heinzi Fischerovi k jeho znovuzvolení spolkovým prezidentem Rakouské republiky.

Vážený pane prezidente,

 

 

dovolte mi, abych Vám jako hejtman Jihomoravského kraje a předseda Asociace krajů České republiky velmi upřímně a srdečně poblahopřál k Vašemu znovuzvolení do funkce spolkového prezidenta Republiky Rakousko.

Celý průběh voleb jsem velmi bedlivě sledoval a ocenil Váš vynikající úspěch – 78,9 procenta. V přímé volbě ukazuje, jaké oblibě a úctě se mezi Rakušany těšíte.

Já osobně dlouhodobě obdivuji Vaši hlubokou lidskou i politickou integritu, konzistentní postoje a vlídný, důstojný a nekonfliktní styl jednání. I tyto Vaše vlastnosti přispívají k výtečným sousedským vztahům, čemuž tak dříve nebývalo. Jako jihomoravský hejtman považuji společně se svými přáteli, starostou Vídně Michaelem Häuplem a dolnorakouským zemským hejtmanem Erwinem Pröllem nadstandardní rakousko – české vztahy za kruciální a v tomto smyslu působím i na své kolegy hejtmany. Právě Vaše pokračování ve funkci je pro nás politiky zárukou kontinuity tohoto trendu jak na centrální, tak i regionální úrovni.

Vážený pane prezidente, ještě jednou Vám velice gratuluji a přeji Vám pevné zdraví, štěstí a další úspěchy při výkonu Vašeho náročného úřadu!

 

 

S projevy mé nejhlubší úcty

 

Michal Hašek,

hejtman Jihomoravského kraje,

předseda Asociace krajů ČR

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama