JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.02.2024 14:07:00

Šéf CERMATU totálně selhal

Šéf CERMATU totálně selhal

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu K veřejné zakázce na systém elektronických přihlášek na střední školy

 Nejdříve při zadávání veřejné zakázky, kdy z šesti podaných nabídek čtyři vyloučil a vybral společnost z PÁTÉHO místa, s druhou nejdražší nabídkovou cenou. Když mu hrozila blamáž na ÚOHS, tendr raději narychlo zrušil s tím, že vše postaví CERMAT sám (lidově řečeno “na koleně”). A výsledek jsme včera viděli všichni. Mimochodem, vážné upozornění na rizika tohoto postupu měli obdržet vládní činitelé už v říjnu loňského roku.

Kdekoliv v normální zemi nebo v korporátu by takový člověk okamžitě skončil s ostudou sám, nebo by jej resortní ministr či šéf ihned odvolal. Jenže jsme v Česku, zemi, kde vládnou amatéři a jejich heslem je díky za každé nové ráno…

Ředitel CERMATu Krejčí je zralý na ručník do ringu a ministr školství má co vysvětlovat rodičům budoucích středoškoláků, které si manažerský ignorant Krejčí vzal jako nic netušící rukojmí vlastní neschopnosti. A všichni dohromady se teď můžeme jen modlit, aby letošní přijímačky na střední školy proběhly včas, důstojně a nestaly se fraškou, která bude smutnou obžalobou neschopnosti a diletantismu nynější exekutivy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama