JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.09.2019 12:27:00

Víno není jen tak nějaký "alkohol", ale poezie v lahvi

Víno není jen tak nějaký "alkohol", ale poezie v lahvi

Boj našeho hejtmanského tria Juránek Hašek a Šimek proti úvahám ministerstva zdravotnictví o zákazu resp. silné redukci reklamy na víno začal včerejším schválením stanoviska Jihomoravského kraje.

 Boj našeho hejtmanského tria Juránek (2000-2008), Hašek (2008-2016) a Šimek (2016-dosud) proti úvahám ministerstva zdravotnictví o zákazu resp. silné redukci reklamy na víno začal včerejším schválením stanoviska Jihomoravského kraje, které jsem s podporou kolegů připravil a společně jsme předložili.

Propagace vína a vinařství se primárně dotýká jižní Moravy a to nejen vína a burčáku, ale propagace regionu, našich zvyků, kultury, řady památek, historie i moderní tváře vinařství a vinohradnictví. Navíc, my Jihomoraváci dobře víme, že víno není jen tak nějaký "alkohol", ale slovy básníka POEZIE V LAHVI.

Navíc, pokud by stát díky návrhu ministerstva zdravotnictví fakticky zlikvidoval propagaci našich vín, podrazí tak nohy moravským i českým vinařům i jejich tvrdé práci od sametové revoluce dodnes a na pultech převládnou levná dovozová převážně méně kvalitní vína. To opravdu nechceme.

Prosím tedy všechny milovníky moravských a českých vín, buďme hrdými národními patrioty, podpořme moravské a české vinaře, podpořme 30 let se rozvíjející moravské a české vinařství a dejme jasně najevo ministerstvu zdravotnictví, že zákaz či výrazné omezení reklamy na víno JE PĚKNÁ BLBOST!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama