JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.04.2019 22:29:00

Z respektovaného soupeře už zůstala jen karikatura

Z respektovaného soupeře už zůstala jen karikatura

Tak si mne vzal dnes do úst při jednání o zdanění církevních restitucí Miroslav Kalousek. A nazval mne "šaškem Haškem".

 Byla doba, kdy jsem Miroslava Kalouska respektoval jako zdatného politického soupeře a protihráče. Bojovali jsme spolu tehdy tvrdě, ale korektně. I nějakou slivovici jsme vypili. Já jsem z vrcholové parlamentní politiky pryč už pět let. Mirkovi Kalouskovi asi už zůstala jen ta slivovice a občasná rétorická cvičení, ve kterých však popírá i sám sebe z minulosti.

Z někdejšího respektovaného soupeře už k mé velké lítosti zůstala jen karikatura kdysi nejschopnějšího pravicového politika v zemi, která žije ze své historie a mizící podstaty. Bohužel. O tom, jak vyjednával o vládě s Jiřím Paroubkem po volbách 2006 v mojí sněmovní kanceláři šéfa poslaneckého klubu ČSSD, tedy jeho slovy šaška Haška, zase někdy příště...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama