JUDr. Milan Jančík, MBA

Praha 5
  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.02.2010 17:00:00

Na Zbraslavi zvoleno nové vedení radnice

Na Zbraslavi zvoleno nové vedení radnice

Na jednání zastupitelstva Městské části Praha 5 - Zbraslav, které proběhlo 17. 2. 2010, byla zvolena novou starostkou paní Dagmar Kobylková (ODS), jež ve volbách do místního zastupitelstva v roce 2006 získala největší počet preferenčních hlasů.

Zástupcem starosty by poté zvolen zastupitel Radomír Jungbauer (ODS).

„I přes původně bezvýchodnou situaci po odvolání bývalé starostky Hůrkové se podařilo najít konsenzuální variantu, která je přijatelná nejen pro ODS a ostatní subjekty napříč politickým spektrem, ale především přináší dobrý základ pro kvalitní práci radnice do konce volebního období“ řekl předseda zbraslavské ODS Michal Stieber.

Čtvrtým radním byl nakonec zvolen většinou hlasů nezávislý kandidát Karel Nedoma, ředitel základní umělecké školy. V současné době tak na Zbraslavi bude působit čtyřčlenná městská rada s jasně definovaným programem do řádných voleb na podzim 2010.

„Gratuluji všem nově zvoleným představitelům MČ Praha 5 – Zbraslav. Jsem přesvědčen, že na Zbraslavi bude opět fungovat plnohodnotné vedení městské části, jehož zájmem je aktivně řešit klíčové priority občanů jako jsou zdravotnictví, posílení autobusové dopravy, bezpečnost či rozvoj občanské vybavenosti“ sdělil Milan Jančík, předseda oblastního sdružení ODS Praha 5.

Praha, 18. 2. 2010
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama