JUDr. Milan Jančík, MBA

Praha 5
  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.02.2010 18:00:00

Praha 5 ocenila policisty i hasiče

Praha 5 ocenila policisty i hasiče

MČ Praha 5 udělila v pátek 19. 2. 2010 v 15.00 h při příležitosti oslav Dne městské části čestná uznání čtrnácti příslušníkům bezpečnostních složek z Prahy 5.

Ocenění policistům, městským policistům a hasičům předal starosta MČ Praha 5 Milan Jančík jako výraz díků občanů za jejich vzornou službu a významné činy v minulém roce.

„Zaměstnanci bezpečnostních složek vykonávají náročnou a mnohdy velmi nebezpečnou službu, a ti, kteří při ní projeví mimořádnou odvahu a obětavost si ocenění rozhodně zaslouží,“ říká starosta Milan Jančík. „Bude mi ctí vyznamenat všechny ty, kteří jdou ostatním kolegům příkladem,“ dodává.

„Udělíme čestná uznání policistům, strážníkům a hasičům, kteří se v uplynulém roce významně podíleli na záchraně životů či majetku a to mnohdy s nasazením vlastního života. Další zaměstnanci bezpečnostních složek budou vyznamenáni za svou vzornou službu,“ říká předseda bezpečnostní výboru a radní Milan Kudrys.

Letošními oceněnými jsou příslušníci městské policie a policie České republiky strážmistr Jan Moutelík, inspektorka Eliška Mrnuštíková, komisařka Eva Petrákové, inspektor Petr Štěpánek, inspektor Patrik Vognar, nadstrážmistr Martin Kuchta, praporčík Miloslav Hájek, nadpraporčík Petr Smrček, praporčík Vlastimilu Beneš, z řad hasičů jsou to nadpraporčík Pavel Hrdina, praporčík Josef Kankrlík, podpraporčík Petr Novák, nadpraporčík David Síla a nadpraporčík Pavel Štafka.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama