JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.04.2020 13:18:48

POZDRAVY ZE SENÁTU + aktuální informace

POZDRAVY ZE SENÁTU + aktuální informace

Zdravím Vás všechny ze Senátu Parlamentu ČR a jen "telegraficky" do slunečného Zeleného čtvrtku :-) informuji o dnešní schůzi Ústavně-právního výboru.

Na dnešní schůzi našeho Ústavně-právního výboru jsme doporučili kolegům na odpolední jednání pléna schválit všechny rychlé legislativní změny v oblasti dávek státní sociální podpory a příspěvku na péči, zaměstnanosti, jakož i kompenzační bonus v souvislosti s krizovými opatřeními, k nimž nás Covid-19 dohnal :-) 

Projednali jsme i další 3 novely zákonů v „běžném režimu“, o nichž budeme v plénu rozhodovat příští čtvrtek.

Snad máte možnost čerpání slunečního vitamínu D (na tvorbu kostí i proti koronavirovi :-) ) - a také zasívejte, neb "Co je na Zelený čtvrtek vyseto, vše se vydaří.". :-)

Mějte krásný den…! :-)

Mirek Antl

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama