JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.10.2020 15:54:00

Určitě si během několika týdnů konkrétní uplatnění najdu

Určitě si během několika týdnů konkrétní uplatnění najdu

Tiskové prohlášení k výsledkům druhého kola voleb do Senátu.

Samozřejmě (znovu) blahopřeji Honzovi Grulichovi k jeho velkému úspěchu!

Zejména však velmi děkuji všem, kteří mi dali svůj hlas, což vnímám jako projev důvěry – a nejvíce těm, kteří nás podpořili i finančně, jakož i těm, kteří nám po celou dobu aktivně pomáhali…!
Bojovali jsme proti šesti politickým subjektům, přičemž pět z nich jsou strany parlamentní (TOP 09, STAN, KDU ČSL, Piráti a ODS). My všichni (s našimi kamarády) jsme pracovali naplno a pro úspěch jsme udělali vše, co bylo v našem mini-týmu reálné. V této situaci považuji náš výsledek za výborný…!
Samozřejmě cítím zklamání, zejména však únavu – a současně i úlevu. Spadla ze mne tíha odpovědnosti za starost a péči o Občany v regionu. Lidé dali jednoznačně najevo, že naši pomoc už nepotřebují, o čemž svědčí jejich účast na volbách. Pochopil jsem, že lidé chtějí změnu – a té se jim právě dostává.
{profiles title="Profily na ParlamentniListy.cz:" ids="19" /}
Já se tímto se senátním obvodem č. 48 a s jeho občany loučím. Sic nevím, co budu krom výuky na Pedagogické fakultě UHK dělat, ale určitě si během několika týdnů konkrétní uplatnění najdu.
O prospěšné spolky aj., které jsme po celou dobu mé senátorské činnosti podporovali, se snad postarají oba soupeři Jan Grulich a Jana Drejslová, anebo tyto spolky a lidé v nich už možná o pomoc ani tolik nestojí. Pro mne, resp. nás všechny, je velkým ponaučením, že soustavná práce adekvátní výsledky nepřináší – a zcela postačí několikaměsíční předvolební aktivita se spoustou billboardů, plakátů… - a hlavně podpora politická, čili stranická. Mrzí mne pouze velká zášť, nenávist, lživé útoky a urážky, jimiž mne příznivci obou protivníků v posledních dvou týdnech zahrnuli.
Aspoň dnes – ve Světový den duševního zdraví – zůstaňme, prosím, v klidu a pohodě.
V tuto chvíli se nechci více vyjadřovat – a prosím, abyste to respektovali.
{relatedarticles title="Psali jsme:" articles="626991,620100,617724,616689" /}


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama