JUDr. Pavel Staněk, MBA

advokát ,člen OR ODS Hradec Králové
  • ODS
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.03.2010 9:37:23

FC HRADEC KRÁLOVÉ - FINANČNÍ PODPORA SKALNÍM FANDŮM

FC HRADEC KRÁLOVÉ - FINANČNÍ PODPORA SKALNÍM FANDŮM

V souvislosti se začátkem jarní části 2. fotbalové ligy, do níž FC Hradec Králové vstupuje s ambicemi na postup do nejvyšší soutěže, věnovala společnost ECE Projektmanagement fotbalovému klubu částku 60.000 Kč.

Tato částka by měla financovat náklady na organizaci zájezdů fanoušků na zbývající zápasy sezóny hrané venku, jež budou pro postavení v tabulce klíčové. Šek s výše zmíněnou částkou byl oficiálně předán v rámci nedělního utkání s jedním z hlavních soupeřů v boji o postup FK Ústí nad Labem.

Realizace projektu areálu volnočasových aktivit Park Malšovice probíhá podle plánovaného harmonogramu a nová multifunkční aréna, která bude sloužit i hradeckého fotbalu, by měla přivítat své první návštěvníky v roce 2012, sousedící obchodně-společenské centrum Arkády o rok později.

Popis fota: Zleva Ing. Richard Jukl, ředitel klubu FC Hradec Králové, JUDr. Pavel Staněk, předseda představenstva klubu FC Hradec Králové, Ing. Petr Vávra, manažer společnosti ECE Projektmanagement Praha.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama