JUDr. Pavel Staněk, MBA

advokát ,člen OR ODS Hradec Králové
  • ODS
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.03.2010 9:40:35

Hradecká ODS nominovala své kandidáty pro krajskou linii

Hradecká ODS nominovala své kandidáty pro krajskou linii

Regionální (krajskou) radu ODS v Královéhradeckém kraji čekají personální změny už za necelé dva týdny. Své návrhy již schvalují oblastní/okresní sněmy právě v těchto dnech.

Hradec Králové jednal o  nominacích na kandidáty v pondělí 15.března 2010 v KC Aldis.

Téměř stovka delegátů se sešla v pondělí 15.března na oblastním sněmu ODS v Hradci Králové a hlavním tématem byla volba kandidátů za hradeckou oblast na post předsedy, místopředsedy a člena regionální rady ODS v našem kraji. Stávajícím členem tohoto poradního orgánu na postu místopředsedy byl Pavel Bradík a na postu člena oblasti pak Miroslav Procházka.

V tajné volbě delegáti dali důvěru na post předsedy a v případě neúspěchu i na post místopředsedy europoslanci Oldřichu Vlasákovi. Kandidátkou na člena regionální rady za oblast byla zvolena Magdaléna Vlčková. Finální složení bude známo 29. března 2010, kdy bude tajnou volbou potvrzeno konečné složení této regionální rady. „S výsledkem volby jsem spokojený. Uvidíme, jak dopadne regionální sněm“, doplnil předseda hradecké oblastní rady Staněk.

Regionální rada má mj. podle stanov ODS veškerou odpovědnost za činnost strany v období mezi regionálními sněmy, hospodaří se svěřeným majetkem ODS v regionu, jedná a zavazuje se v rozsahu schváleného rozpočtu regionálního sdružení. V současné chvíli má takto volená regionální rada v Královéhradeckém kraji deset členů s hlasem rozhodujícím.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama