JUDr. Pavel Staněk, MBA

advokát ,člen OR ODS Hradec Králové
  • ODS
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.03.2010 12:12:56

Návštěva předsedy ODS Mirka Topolánka v Královéhradeckém kraji

Návštěva předsedy ODS Mirka Topolánka v Královéhradeckém kraji

Dne 16. března 2010 navštívil předseda ODS Mirek Topolánek Královéhradecký kraj.

Celodenní program zahájil svou účastí na besedě s členy Agrární komory v Libčanech.

 

Poté se přesunul do Hradce Králové, kde navštívil Hradeckou pekárnu s.r.o., prohlédl si provoz a pohovořil s managementem společnosti.

 

Následovala návštěva Vyšší odborné školy a Střední odborné školy v Hradci Králové. V této soukromé škole, kde se nachází česko anglické gymnázium, absolvoval oběd ve školní jídelně za účasti profesorů a studentů, po kterém proběhla beseda se studenty maturitních ročníků a posezení s profesorským sborem.

 

Po poledni přivítali M. Topolánka ve Střední státní průmyslové škole kamenické v Hořicích v Podkrkonoší. Zde proběhla opět prohlídka školy a beseda se studenty a profesory. V Hořicích zavítal předseda ODS také do akciové společnosti MILETA, která je největším textilním výrobcem v Evropě. Prohlédl si provoz závodu a setkal se zaměstnanci a vedením.

 

V odpoledních hodinách zavítal do Třebnouševse, kde sídlí AGROM s.r.o. Prohlídkou tohoto soukromého podniku (statku), zabývajícího se rostlinnou a živočišnou produkcí, ukončil Mirek Topolánek svou návštěvu Královéhradeckého kraje.

 

V průběhu celého programu pana předsedu doprovázel Ivan Adamec – předseda RS ODS Královéhradeckého kraje, Jozef Kochan – poslanec PS PČR a lídr kandidátky, Petr Štěpánek – kandidát do PS PČR, Zdeněk Lhota – poslanec PS PČR a kandidát, Pavel Staněk – kandidát do PS PČR a náměstek ministryně spravedlnosti a David Kafka – poslanec PS PČR a kandidát.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama