JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.08.2018 11:57:52 - Ant.Mal.

A co jiného, než že ideově zneužil výročí roku 1968, udělal minulý týden váš předseda?

A proč se vlastně komunisté nechtějí vyjadřovat obecně k tomu, co bylo za minulého režimu? Ale třeba k tomu, co se dělo před 20 lety se vyjadřujete často. Podle mě by se měl každý umět vypořádat se svou mynulostí, ale to je fatální problém politiků. Ti neumí hledat chyby u sebe, ale jen u ostatních. Takhle se ale přeci nikdy nemůže nic změnit k lepšímu. Nebo jste jiného názoru? Podotýkám, že nejde jen o komunisty. ODS zas mlčí když se mluví o 90. letech. Neměli by mít politici odvahu říci, co si opravdu myslí? Nejde přeci říci, že na důležité věci a události nemám názor, teda pokud nejsem negramotný nebo lhostejný ke světu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.08.2018 15:54:40 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za zprávu. Odpovím Vám poměrně stroze. Jaký mám názor na to či ono je moje věc, a nevidím důvod proč bych ho měl veřejně sdílet. Každý nechť si komentuje co chce. Vy si klidně komentujte rok 1968, kdy jsem já ještě nebyl ani na světě, jiní ať si komentují převrat v roce 1989 a někdo další období zločinu spojeného s divokou privatizací. Mně je to úplně jedno. Já jsem svobodný člověk a veřejně se vyjadřuji k tomu k čemu se vyjádřit chci. A věřte, že to není o odvaze. Na tom se nic nezmění ani pokud mi budete posílat desítky zpráv a vysvětlovat mi co bych jako politik měl či naopak neměl. Nemusí se Vám to líbit, ale to jak tak asi vše co s tím zmůžete. Přeji Vám hezký den.

Zd. Ondráček