JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2021 9:25:06 - nasr_volič

Kam až dosáhne hloupost vlády kterou vaše strana toleruje?

Dobrý den pane doktore.... Takže jestli jsem pozorně četl, tak když 85 letá paní pojede na vyšetření k lékaři který je ve vedlejším okrese má dvě možnosti: stáhnout si tiskopis ze stránek ministerstva a vyplnit anebo napsat místopřísežné prohlášení... opomenu to, kolik starých lidí je zdatných ohledně výpočetní techniky, či to kolik starých lidí umí napsat místopřísežné prohlášení, ale jak je možný že tuhle s prominutím stupiditu musí lid snášet.? Kolik procent lidí pendluje mezi okresy ohledně zaměstnání a ohledně návštěvy lékaře a kolik procent lidí jen tak bloumá bezcílně mezi okresy? Kam až dojde tohle zmenšování ohrad ovčanům, kdy se už neřeší co je chřipka a co covid, jen aby byla čísla co největší???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.03.2021 11:02:39 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,vnímám to jako nadsázku pro logičnost těch opatření vlády. Věřte, že i já s tím mám problém, ale nejsem v té pozici, kdo by to mohl změnit. Jinak nepředpokládám, že by ta 85 léta paní jela k tomu lékaři sama. Doprovod by snad už byl schopný ty požadavky splnit. Souhlasím však s vámi, že logiku to postrádá.