JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.01.2016 21:43:20 - Docent

Kde je pravda?

Dobrý den pane poslanče, chci od Vás slyšet jasnou odpověď na naprosto jednuchou otázku. Co myslíte, Bude nebo nebude česká vláda řídit názory veřejnosti ve věci kvot a importu muslimů do naší zatím ještě krásné vlasti? Bude na to brát zřetel nebo se bude řídit bláboly pochybných poradců jako pan Novotný, který se vyjádřil o českém národu tak je se vyjářil? Kdyby se v USA nějaký poradce takto vyjářil o am. národu musel by okamžitě rezignovat (a to sám). U nás ne. Jak je to možný? Polsko, Slovensko a Maďarsko se už vyjářili naprosto jasně - žádné uprchlíky. Kdy se dočkáme podobných slov i od našeho premiéra? Vsadím se o korunu, že nikdy, protože je to nejslabší premiér ze všech V4.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.01.2016 9:15:48 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji z dotaz. Moji jasnou odpovědí na vaši naprosto jednoduchou otázku je, že nebude. Z jednání premiéra i vlády jako celku je jasně vidět, že v problematice nelegální migrace lavíruje mezi veřejným míněním a diktátem EU. "Ucpávkou" veřejného mínění jsou některá veřejná prohlášení jednotlivých ministrů, ale jako celek je práce žalostná. Že je pro vládu důležitější Brusel a jeho diktát jasně dokazují i úniky mailové korespondence premiéra a jeho poradců. To, že Evropu nečeká žádné klidné období je více než zřejmé.