JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.12.2018 13:53:00 - Linda z ČR

Nezasloužily by si více než prezident miliony navíc třeba děti nebo nemocní?

Proč jste prosadili navýšení rozpočtu prezidenta o 16 milionů KČ? Nemyslíte, že jsou potřeba peníze jinde, že by se pak nemuseli třeba sbírat víčka pro nemocné a děti ve školách a školkách měli co jíst nebo mohli mít lepší pomůcky? Proč potřebuje prezidentská kancelář tolik milionů navíc? A neměli by komunisté hájit ty, co jsou na tom mizerně a ne pomáhat těm nejbhatším? Hlavně že se pak divíte, že vás lidé už nechtějí volit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.12.2018 21:51:19 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,děkuji za dotaz. Omlouvám se, ale já nemohu za to, že nemáte pana prezidenta ráda. Doporučil bych Vám raději sledovat kolik se lije do různých politických neziskovek. To Vy ale asi schvalujete, vzdyť z toho platí ty co demonstrují proti prezidentovi i vládě. A ještě k tomu, že komunisté s 15 hlasy něco prosadili. Tak k tomu je potřeba minimálně 34 hlasů. Ale koho by to zajímalo, že? Přeji hezký večer.Zd. Ondráček