JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.04.2020 11:40:05 - Laudová Klára

Poděkování

Dobrý den, opět děkuji za odpověď. Víte, mě nejvíc vadí to, že někteří politici rozeštvávají společnost Třeba že jako vy útočí na studenty, jako kdyby to byli nějací líní jedinci, kterým je vše jedno. Poděkoval jste ale třeba veřejně těm, co pomáhají třeba jako dobrovolníci seniorům? A opravdu si myslím, že by politici měli jít příkladem. A ano, učitelé vám často předvádí, jak máte co učinit - nejde jen o učitele tělocviku, ale třeba i základních předmětů. Nejdříve vám ukáží jak se věc řeší a dělá a pak se vás snaží naučit, jak to máte dělat taky. Navíc pokud je člověk svéprávný a má rozum, měl by podle mě jednat sám za sebe. Ne že ten dělá nebo nedělá tamto, tak já budu taky. Není v moci žádného jedince změnit všechny, ale sebe může a to je základ. Že někdo třeba nepracuje není odůvodnění toho, aby nepracovali všichni.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.04.2020 22:03:27 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,tak znovu a do třetice. Já mám nějaký názor, který vychází z nějaké zkušenosti a mám právo ho sdělit. A je jedno, zda ho sděluji jako politik či dělník ve výrobě, prodavač nebo kdokoli jiný. Prostě mám na to právo. Říká se tomu svoboda projevu. Vy máte právo s mým názorem nesouhlasit. Následně o tom můžeme diskutovat, možná se i přesvědčovat. Většinou to však nemá smysl, a to je i tento případ. Můžete mi napsat třeba ještě desetkrát, ale já na svém názoru, že by studenti mohli jít brigádně pomoci našemu zemědělství nic nezměním. Vycházím z vlastní životní zkušenosti. A mnozí vrstevníci mi v diskuzích dávají za pravdu. A už vůbec nemá smysl se vzájemně vulgarně urážet. Přeji hezký vikend.