JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.11.2014 8:52:18 - Pavel Dvořáček

Ukrajina.

S vajíčky nesouhlasím, nicméně svým vystupováním pan prezident pobouřil hodně slušných občanů. Nejsem kavárenský povaleč, jsem učitel a je mi 61 let. Kdo seje vítr, sklízí bouři! Ale ptám se proč pan prezident relativizuje zásah SNB na Národní třídě? Vůbec tam nebyly milice, jak tvrdí, ale pohotovostní útvar SNB, který zasáhl velmi tvrdě. A druhý dotaz Ve stejný den pan prezident spolu panem Porošenkem a prezidenty V 4 v Bratislavě schvaluje sankce jako potřebné a slibuje pomoc Ukrajině a pak v ruské televizi sankce odmítá, popírá zjevnou agresi Ruska a pomoc odmítá. Co si mám jako občan vybrat?
Respektoval jsem, když byl zvolen prezidentem, ale s politování musím říci, že po jeho posledních úletech si ho nemohu vážit a i já mu vystavuji červenou kartu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.11.2014 9:09:13 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

upřímně nevím, jak Vám mám odpovědět. Jak mohu odpovědět na otázku, která se týká myšlenkových pochodů jiné osoby, tedy konkrétně pana prezidenta? Já s ním v kontaktu nejsem a nemohu proto vědět proč takto vystupuje. Za sebe mohu uvést, že s panem prezidentem v některých věcech také nesouhlasím, ale i přesto si myslím, že jeho volba byla lepší volbou než by byl p. Schwarzenberg. Respektuji však právo na vlastní názor. Vhodnější by bylo se s těmito dotazy obrátit na Kancelář prezidenta republiky