JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.12.2020 13:40:15 - nasr_volič

Vakcína....

Dobrý den pane doktore.... Chci vědět váš názor jako člověka, i jako člena strany která "podporuje" součastnou "vládu"..... Jestliže ministr zdravotnictví se nechá slyšet že občan nemá šanci si vakcínu vybrat a je zbytečné nadále v Čechách pokračovat ve vývoji vakcíny na Covid, mám silný pocit, že ministr otevřeně podporuje něčí zájmy ze zahraničí.... Jak se na to díváte vy? Děkuji a přeji hezký den...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.12.2020 6:31:04 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,děkuji za dotaz. Víte, pan ministr zdravotnictví je blekota, který rychleji mluví než myslí. V "civilu" by to asi bylo každému jedno, ale v politice se každá věta, každé slovíčko převrací tam a zpět a někdy je z toho mediální výstup, který možná ani neodpovídá původní myšlence autora. Politika je umění a proto ji nemůže dělat každý Jouda, kterého vytáhnete před volbami z klobouku. Věřte, každá politická strana má svého Joudu. Jen ne každý je však vidět. Tím však nechci zpochybňovat odborné znalosti kohokoli. Jedno přísloví říká: mlčeti zlato. To je však u ministra jen těžko realizovatelné. Přeji klidný, ikdyž asi dost větrný víkend.