JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.03.2021 9:56:11 - Comrade

Z čeho vycházíte?

Dobrý den,

jsem hrozně rád, že jste ve straně. Je potřeba silných osobností, což Vy bezpochyby jste. Líbí se mi i Vaše postoje a názory. Nicméně například v Aréně J. Soukupa jste se ohradil proti tomu, že jste 'zarytý komunista' a já se ptám proč? Z čeho tedy vycházíte, pokud ne z Marxova učení? Definoval byste se jako marxista? Nebo si myslíte, že je to překonáno a chcete dělat pouze levicovou politiku, bez nějakých pevných bodů, ze kterých by vycházela? Nebo se jednalo o strach, že když se označíte za 'zarytého komunistu', bude to lidem znít blbě a klesnete u nich? Tím že jste komunista, byste se měl chlubit! Nenechte se zmást propagandou tohoto režimu, ve kterém žijeme.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.03.2021 11:27:45 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,ohradil jsem se neboť nemám rád žádné nálepkování ani škatulkování, kohokoli. Nedělám to já a nechci aby to dělal kdokoli vůči mně. Nejsem tedy ani marxista ani stalinista ani nikdo jiný. Jsem Zdeněk Ondráček a dělám politiku podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Někomu se to líbí a jiný to odmítá. Pro někoho jsem padouch a pro jiného hrdina. Tak to prostě je. Přeji hezký den.