JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.07.2019 15:42:58 - Jahn Hirschner

Zahraniční návštěvy

Vážený pane Ondráčku, za KSČM jste známý svými zahraničními návštěvami. Řekněte mi, proč jste nikdo z klubu KSČM neudělal cestu do Řecka za 4 roky Tsiprasova působení. Možná pouze Vojtěch Filip byl v Řecku za Tsiprasovy vlády, ale na dovolené. Vychvalujete pořád všichni Portugalsko, ale mně třeba připadá SYRIZA více levicová než Socialistická strana Portugalska. Dále bych se Vás zeptal, jestli nemůže za porážku SYRIZY v letošních volbách náhodou koalice s pravicovou ANEL. Předem děkuji za odpověď. JH

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.07.2019 16:51:58 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,dekuji za dotaz. Úvod Vašeho příspěvku mě pobavil. "... jste známý svými zahraničními návštěvami." Zřejmě myslíte moji soukromou návštěvu Doněcku protože jinak pochybuji, že o některých jiných víte. Ale třeba, se pletu a Vy za zahraniční návštěvy považujete i pracovní výjezdy v rámci pozorovatelských misích OBSE, kam jsem vysílán Poslaneckou sněmovnou. Je třeba tedy rozlišovat soukromé a pracovní cesty poslance od těch stranických. Kolikrát někdo z KSČM jednal s řeckými kolegy nevím, ale když tento dotaz dáte vedení strany tak Vám určitě odpoví. To, že o tom nevíte ještě neznamená, že se taková setkání nekonala. Co bylo příčinou neúspěchu Syrizy ve volbách nevím. Nejsem analytik a o dění v Řecku se moc nezajímám.Přeji hezký den.