JUDr. Stanislav Polčák

  • STAN
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.12.2018 19:42:00

Sněmovna by se měla omluvit Slovensku za kroky premiéra

Sněmovna by se měla omluvit Slovensku za kroky premiéra

Evropský soud pro lidská práva dnes odmítl stížnost českého premiéra Andreje Babiše na Slovenskou republiku a Andrej Babiš tak nadále bude veden ve svazcích jako bývalý agent StB.

 „Pokud premiér Babiš před časem vykřikoval, že to u soudu ve Štrasburku vyhraje, musím se ptát, co asi bude křičet teď? Něco o zpolitizovaném mezinárodním soudu? Vypadá to na dost špatný týden pro českého premiéra, který ve snaze okecat svou roli ve svazcích StB neváhal použít nástroj dosud nevídaný - zažalovat celý sousední stát. Neměl by premiér Pellegrini chtít pro Slováky omluvu? Myslím, že za premiéra Babiše, od kterého se jí nedočkáme, by ji měla příští týden vyslovit aspoň Poslanecká sněmovna,“ řekl europoslanec hnutí STAN Stanislav Polčák.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama