JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.01.2014 17:24:11

Slavný KMOTR Benda má smůlu

Slavný KMOTR Benda má smůlu

Nejvyšší soud mi dal definitivně za pravdu, že mé vyjádření o bývalém předsedovi krajské ČSSD, blízkém příteli a sponzorovi Jiřího Paroubka, a především muži s mnoha pochybnými aktivitami na Ústecku Petru Bendovi nebylo přehnané.

V lednu 2011 jsem si při jedné televizní debatě dovolil jako ministr dopravy otevřeně říci, co všichni věděli, totiž že Benda je slavný kmotr, který ještě spolu se šedou eminencí ODS Patrikem Orlickým, řídí Ředitelství silnic a dálnic v Ústeckém kraji. Pan Benda se tímto vyjádřením cítil hluboce dotčen, podal na mne občanskoprávní žalobu, požadoval veřejnou omluvu a milion korun navrch za poškození dobré pověsti. Teď je celá věc definitivně vyřešena a myslím si, že naprosto spravedlivě!    

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama