JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.09.2013 17:24:02

Stínové ŘSD? Chtěl bych vidět Čermákův výraz

Stínové ŘSD? Chtěl bych vidět Čermákův výraz

_

Před malou chvíli jsem se dozvěděl, že majitel Student Agency Radim Jančura zakládá stínové Ředitelství silnic a dálnic, které má upozorňovat na nedostatky při přípravě, výstavbě a údržbě dopravních staveb. Beru to jako skvělý nápad, jak dostat ŘSD pod tlak. 

Docela jsem zvědav na reakci generálního ředitele ŘSD Davida Čermáka. Je pravdou, že nové obchodní podmínky, které prosadil, uvolňují stavitelským firmám ruce. Naproti tomu René Poruba držel tyto firmy zkrátka.

 Ať se Jančurou najatí odborníci podívají kromě D1 a odpadkové D47 také na stavbu opěrné zdi v Suchovršici nebo na užitečnost přechodů pro zvěř na D137. Tady nebude vše v pořádku
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama