JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.09.2013 11:26:59 - Vladimír Novotný

Pane Bárto.

Jako občan jsem sledoval vaši práci na ministerstvu dopravy a fandil jsem vám ve vašem úsilí slevnit výstavbu dálnic,což se vám dílem povedlo.A očekával jsem reakci ,která se samozřejmě promptně dostavila.Obvinění z uplácení a dehonestace vaší osoby.Soud dopadl jak dopadl.Myslíte si, pokud byste se stal ministrem dopravy ,že by se dalo ušetřit podstatně více?Fandím vám a doufám ,že se do sněmovny dostanete.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.09.2013 13:19:19 - JUDr. Vít Bárta
 Moc děkuji za podporu, Vladimíre, jsem rád, že můj případ to konečně začínají lidé vnímat v tom duchu, ve kterém píšete. Jinak ušetřit se dá vždy. Proč Němci, kteří mají 4x vyšší platy staví o 20% levněji než my?Je to tím, že jejich věhlasní profesoři neposílají k připomínkování zadávací podmínky velkým stavařům. Je to tím, že se nevymýšlejí zbytečné vícepráce. Je to tím, že Němci nerazí při stavbách desítky let staré technologie, protože do nových nechtěli investovat. Tady všude jsou rezervy, které bohužel zatím platí daňový poplatník. Úsvit nechce jít do vlády, ale chceme změnit systém k lepšímu. Důvěřujte nám a dejte nám svůj hlas. Hezký den Vít Bárta