JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.08.2013 17:43:15 - Renata

Vážený pane poslanče

Prosím Vás, proč je strana LIDEM dobrá do počtu 101, ale nehrne se ke 120 hlasům, potřebným k rozpuštění sněmovny? Já ji považuji za nejúplatnější stranu ve vládě a její předsedkyni za moje největší zklamání. Vzpomínám si, jak několikrát opakovala, že bude-li program vlády souhlasný s programem strany (nikde jsem ten program pseudostrany LIDEM nenašla), podpoří novou vládu a teď to působí dojmem, že ji paní Němcová nebo některý z jejích sympatizantů, platebně přesvědčili o opaku? Prosím o odpověď, protože tohle není jen můj názor.
Renata Hašková
OZP Praha

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.08.2013 13:26:02 - JUDr. Vít Bárta
 Dobrý den, paní Hašková,Paní Peake se nehrne ke 120 z existenčních důvodů a v tom zklamání s vámi souhlasím. Přestože se zavázala k dodržování programu VV, upustila od něj v klíčových věcech jako je hazard,  více zde http://vitbarta.cz/vize-vv/1136-novotny-pritlacil-peake-kvuli-hazardu-jsem-v-rozpacich-priznala.htm#.UgIxU5KGEYI, jako hájení nezávislého policejního prezidenta Lessyho,jako jsou kompetence NKÚ, kde navrhla aby byl z kontroly vyjmut ČEZ a další nekompetentní tahy http://vitbarta.cz/ze-zakulisi/1197-vime-prvni-studentska-brigada-pokracuje-nosil-peake-kavu-ted-bude-dozorovat-budvar.htm#.UgIxoJKGEYI A zda platebně to nevím, ale dnes médii proběhla zpráva, že by měla usednout na vnitro 
Hezký den