JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.08.2013 22:22:18 - Martin44

spojení stran do jedné kandidátky

Zdravím pane Bárto,
chtěl bych se zeptat jestli neuvažujete o spojení kandidátek s ostatníma menšíma stranama (při volbách do Parlamentu)? Ono by to bylo logické, pokud si spojíte kandidátky (nikoliv strany!) se SPOZ, lidovci, Okamurou a i Babišem třeba (tam asi těžko něco pujde předpokládám ale), tak každý druhý volič každé takové strany nebude mít strach že se tam jeho strana nedostane a určitě bude volit tuto kandidátku, navíc v takovém případě by bylo možno panašování dělat, zaškrtnout více lidí z více stran, pokud někdo chce volit jen jednu stranu, tak si zakroužkuje ty 3-4 lidi co jsou členy této strany, nicméně tam zároveň hodí celou kandidátku. Řekl bych že tohle je jediný možný způsob jak tam dostat 50-70 nových lidí, jinak se zase nic nevyřeší, sice se tam někdo dostane, někdo ne, ale s pár lidma se toho moc nevymyslí, je tam neprostupná hráz.
Děkuji -
PS: takhle pan Babiš kupuje maso co nám pak cpe : http://www.drsnysvet.cz/chov-psu-pro-maso/

S pozdravem M.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.08.2013 11:56:25 - JUDr. Vít Bárta
 Dobrý den,zítra zasedá grémium strany a snad konečně budou přijaty závěry co a jak dál. Budu o tom určitě informovat na svých stránkách