JUDr. Vladimíra Bondarenková, D.E.A., MBA

Zastupitelka MČ Praha 13
  • SPD
  • Praha 13
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.10.2020 19:05:41

Opravdu chcete občany dvou kategorií?

Opravdu chcete občany dvou kategorií?

Velmi mne mrzí současná polarizace společnosti. Začíná už to způsobovat různé agresivní projevy.

Proto doufám, že se situace brzy zlepší, lidé se přestanou rozdělovat na rouškaře a nerouškaře, nikdo nebude muset na testy na COVID ani řešit, že jejich příbuzný je s tím v nemocnici. Nebo že jeho firma je zavřená z nařízení vlády. Dnes je třeba vzájemné ohleduplnosti víc než kdy jindy. 
Čím dřív se to přežene, tím dřív se budeme moci vrátit ke svým normálním životům. Možná budou nějaké změny, ale doufám, že ne drastické. Rozhodně nevěřím, že očkování nebo plošné testování je jediná cesta ven. Také nevěřím na rozdělování společnosti na zdatné a nezdatné, kteří musí snášet omezení a ti druzí si naopak mohou pobíhat, kde chtějí. To je totiž fašismus, resp. přesněji nacismus. Vzpomeňte si na omezení v životě Židů před druhou světovou válkou a kam to všechno vedlo. To si znovu nepřejme.
Vím, že v mnohém vývoj připomíná stav před nějakou světovou válkou, tahle by byla ta třetí. A jak jistě chápete, třetí by byla ta poslední.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama