JUDr. Vladimíra Bondarenková, D.E.A., MBA

Zastupitelka MČ Praha 13
  • SPD
  • Praha 13
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.06.2021 11:10:49

Václav Klaus: 80 let výrazného muže na české politické scéně

Václav Klaus: 80 let výrazného muže na české politické scéně

Takových osobností má česká politika velice málo. Vlastně jsou takové osoby jen dvě. Bývalý prezident Václav Klaus a současný prezident Miloš Zeman.

Dnes slaví 80. narozeniny bývalý pan prezident Václav Klaus.

Je dlouhé roky velmi výraznou politickou i ekonomickou osobností a silně ovlivnil porevoluční vývoj naší společnosti. Jistě udělal v životě i nějaké chyby, ale pozitiva tak silně převažují, že si můžeme blahopřát, že jsme měli takovou osobnost v roli porevolučního ministra financí, pak mnoho let úspěšného předsedy vlády a následně dokonce v čele státu, dokonce dvě volební období.

Vážím si na něm hodně věcí, ale nejvíc toho, že nikdy neohýbal hřbet. Jeho působení v roli prezidenta republiky bylo velice zdařilé. Neustával v prosazování zájmů České republiky na mezinárodní scéně, ač se to mnohým nelíbilo.

A i když už v aktivní politice nepůsobí, jeho Institut Václava Klause je významnou názorovou platformou, která se různými způsoby vyjadřuje k současnému dění.

Takže přeji vše nejlepší a mnoho sil do dalších let.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama