JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.08.2013 16:50:03

Budeme hlasovat pro Rusnokovu vládu

Budeme hlasovat pro Rusnokovu vládu

Stanovisko Výkonného výboru ÚV KSČM ke společnému jednání Poslaneckého klubu KSČM, VV ÚV KSČM a předsedy vlády Jiřího Rusnoka.

V dnešních odpoledních hodinách navštívil Poslanecký klub KSČM předseda Vlády ČR Jiří Rusnok. Požádal o podporu své vlády a odpověděl na dotazy poslanců. Následně na zasedání Výkonného výboru ÚV KSČM proběhla diskuse  o současném stavu české politiky. Výkonný výbor ÚV KSČM konstatoval, že nejčistším řešením pro Českou republiku jsou předčasné volby. Přesto  však po pečlivém zvážení doporučil Poslaneckému klubu KSČM, aby jednotně podpořil vládu premiéra Jiřího Rusnoka, která by měla dovést Českou republiku k předčasným volbám v co možná nejkratším termínu. Současně je nezbytně nutné zabránit bývalé Nečasově vládě v jejím návratu, vzhledem k nevratným škodám, které způsobila při vedení tohoto státu. Věříme, že zvítězí zdravý rozum při rozhodování Poslanecké sněmovny.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama