JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.07.2012 16:20:51

Celkovou nekompetentnost této vlády už nic nezmění

Celkovou nekompetentnost této vlády už nic nezmění

Informace, které se objevují, ukazují, že míra odpovědnosti ministra Dobeše za jeho kolaps je větší, než se zdálo.

Centrální registr vozidel sice ve čtvrtek fungoval, byť pomaleji a možná i díky menšímu zatížení z důvodu „neúředního“ dne, nicméně další informace, které se objevují, ukazují, že míra odpovědnosti ministra Dobeše za jeho kolaps je větší, než se zdálo.

Pokud se potvrdí informace, že zřízení registru začal řešit ministr až v lednu, a také okolnosti výběru dodavatelské firmy, znamenalo by to, že potíže, kteří si občané při registraci vozidel v posledních týdnech zažili, byly zaviněny i velmi laxním přístupem samotného ministra. V takovém případě důvody pro jeho odvolání podle stanoviska KSČM platí, bez ohledu na lhůty, které mu dal premiér Nečas.

Pokud by však vláda chtěla tento problém řešit jen jakýmisi podivnými přesuny nebo by chtěl někdo licitovat s ministerskou funkcí pro posílení svých pozic, pak by nešlo o snahu řešit situaci, ale naopak ji využít k pouhému politickému pletichaření. Na celkové nekompetentnosti současné vlády to ovšem zcela jistě nic nezmění.

Vojtěch Filip, poslanec PČR a předseda ÚV KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama