JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.04.2010 8:10:32

K havárii polského letadla

K havárii polského letadla

Vyjádření soustrasti pozůstalým a občanům Polské republiky

Vaše excelence, vážený pane velvyslanče,

před krátkou chvílí jsme obdrželi informaci o havárii letadla, na jehož palubě byl prezident Vaší republiky pan Lech Kaczyńský a jeho doprovod. Zprávy hovoří o mnoha lidských obětech v souvislosti s tímto neštěstím. Dovolte nám, abychom Vám a Vaším prostřednictvím občanům Polské republiky, a zejména rodinám a blízkým těch, kteří byli na palubě letadla, vyjádřili jménem naším, ale i jménem KSČM, hlubokou soustrast.

Ke kondolenci se připojila také Kateřina Konečná, poslankyně KSČM z Moravskoslezského kraje, která konstatovala, že je pro ni tragická havárie polského vládního letadla velmi smutnou událostí především proto, že má mezi Poláky žijícími na severní Moravě spoustu přátel.

Vojtěch Filip, místopředseda PS PČR a předseda ÚV KSČM, a Jiří Maštálka, místopředseda ÚV KSČM a poslanec EP

10.4. 2010

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama