JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.02.2013 21:06:59

K výrokům premiéra Nečase

K výrokům premiéra Nečase

Reakce předsedy ÚV KSČM Vojtěcha Filipa na slova premiéra Petra Nečase, kterými okomentoval návrh žaloby na prezidenta Václava Klause.

Pakliže premiér Petr Nečas tvrdí, že v politice ještě nezažil takovou lidskou a politickou ubohost, jakou je návrh ústavní žaloby senátorů na prezidenta Václava Klause, pak já za ubohost, která je současně podvodem na občanech českého státu, považuji jeho podpis pod smlouvami o vypořádání s církvemi, kterým završil proces tzv. církevních restitucí.
 
A podobně jako se Nečas stydí za senátory, se i já stydím za předsedu vlády. Doufám, že nedostatek respektu k postavení Ústavního soudu, který projevil tím, že s podpisem smluv nevyčkal na rozhodnutí soudců, pro něho bude dostatečným důvodem ke zvážení vlastní míry odpovědnosti a následnému podání demise.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama