JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.06.2012 13:36:33

Odvolání ministra Pospíšila vládu nevylepší

Odvolání ministra Pospíšila vládu nevylepší

Vyjádření k odvolání ministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila

Odvolání ministra Pospíšila vnímám jako zcela nepatrnou kosmetickou úpravu, která ve skutečnosti nic nemění ani na celkové nekompetentnosti této vlády, ani na spojení řady členů koalice s různými spornými kauzami. Jen doufám, že funkci neobsadí ještě méně znalý člověk.

Samotnému odvolání pana Pospíšila z funkce se nelze divit. Nejde jen o vnitřní spor v ODS. Ale už delší dobu se veřejně hovoří o propojení některých členů z jeho plzeňské organizace ODS k podezřelým firmám, které podnikají s majetkem  podivně privatizované Mototechny v Českých Budějovicích. Spojitost a vlastní nešetření v orgánech justice podobných věcí a osob považuji u ministra spravedlnosti za nepřípustnou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama