Jakub Kawulok

  • SOCDEM
  • Hrádek
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.01.2014 10:09:56

Naděje umírá poslední........

Naděje umírá poslední........

aneb cirkus na politické scéně.......

Kdy vlastně byly volby do sněmovny? .....je to už nějakou dobu, vládne tady "vláda", která byla jmenována a určena prezidentem, což mělo být pouze pro období do předčasných voleb. Leč život ukázal a cirkus se začal odehrávat, když někdo ochutí moc tak je hrozně těžké se jí zbavit, není-liž pravda? a tak po nevydařeném totálně zpackaném amatérsky provedeném převratu uvnitř ČSSD, se hledala z hradu možnost jak si ponechat vliv a pořád řídit cirkus. Odbornost, a je to tady, dám jím podmínky, protože jsem zvolen z lidu, zaznělo z hradu, dám jim podmínky odbornosti, musí být odborník ministr.....ale pro pána krále křičeli zastánci demokracie, chceme demokracii a ne demo-kracii, k čemu by byly volby, kdyby se pak ministři namísto z řad zvolených stran vybírali z řad odborníků, úředníků.........pro mě to postrádá smysl. Cirkus jede dál a jednotliví adepti na ministry si chodí pro požehnání prezidenta jako k papeži....nu což, nic osobního proti panu prezidentovi nemám, ale nejsem si zcela jist, zda tento cirkus opravdu kočíruje sám, a jeví se víc než-li zřejmé, že-nikoliv, nejedná se o žádnou konspiraci, chraňbůh, leč prostý úsudek, co se stalo za působení úřednické vlády?......čistky na jednotlivých ministerstev, ke kterým úřednická vláda neměla legitimitu (mysleno tím politickou), právní jistě. Teďkom nastal boj, aby v cirkuse zůstali stejní performéři, a čeští oligarchové se za každou cenu snaží ponechat si vliv na chod jednotlivých ministerstev.

Naděje umírá poslední a doufejme, že prezident jmenuje jednotlivé ministry a vláda získá důvěru sněmovny, leč "naděje je matkou hloupých" jak někteří zvyklí říkat a tak cirkus a kolotoče tady můžeme mít velice brzy znovu.......

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama