ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.07.2015 14:21:56

I přes léto pokračují stavební práce v karlovarské nemocnici

I přes léto pokračují stavební práce v karlovarské nemocnici

Ani během letních měsíců se nezastavily stavební práce v karlovarské nemocnici. V plném proudu je centralizace lékařské péče, začala ale i obměna stoupaček vody a kanalizace v pavilonu C.

Vzhledem k tomu, že se plánuje také výměna oken, nastane od 1. srpna odstávka provozu pavilonu C a jednotlivá oddělení se přesunou do pavilonu B. Pacienti budou o změnách průběžně informováni.
  ​Výměnu stoupaček provede společnost ZISTAV. „ Náklady na akci dosáhnou 2, 2 milionu korun, hradit je budeme z krajského rozpočtu,“ uvedl náměstek hejtmana Karlovarského kraje Jakub Pánik s tím, že jde o dlouhodobě plánovanou akci, která se neobejde bez odstávky v pavilonu C. „Do časově náročné odstávky provozu pavilonu se podařilo poměrně složitým harmonogramem prací vložit ještě další investici z krajského rozpočtu, a sice výměnu oken za téměř 4 miliony korun,“ upřesnil Jakub Pánik. Výměnu oken provedou stavebníci z firmy DEC-PLAST. Ukončení obou akcí se předpokládá do konce září letošního roku, kdy se zároveň obnoví běžný provoz pavilonu C.

Práce souvisejí s přípravou nástavby plicního oddělení na pavilonu C. Zahájení stavby by se mělo uskutečnit v příštím roce. „Počítáme s tím, že by se na financování akce podílelo společně s krajem město Karlovy Vary,“ dodal Jakub Pánik. Kraj mezitím vybral zpracovatele projektové dokumentace, kterým se na základě výsledků výběrového řízení stal jihlavský Atelier Penta.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama