Jan Aksamit

  • VV
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.01.2012 0:26:22

K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama…,

K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama…,

Máme před sebou rok 2012, jaký asi bude v Česku ? Co nám přinese ? Také to bude záležet trochu na naších politicích, jak budou svým vystupováním pobuřovat veřejnost. Na začátku roku, je tady zase koaliční střet, vyvolaný TOP 09.

K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama…,

Tato myšlenka je vážení pravdivá. Slušní, dobří lidé, by do toho měli jít a postavit se za ty pozitivní věci, které už se prosadily. Vím, je to v tomto našem mediálním českém světě těžké, protože se zveřejňují především nekonečné kauzy a to pozitivní, to co se daří, jen tak střídmě. Takže, lidé dostávají stále na vědomí to špatné a stále dokola a dokola. Veřejnost už takovouto politiku prostě nechce.

Máme před sebou rok 2012, jaký asi bude v Česku ? Co nám přinese ? Také to bude záležet trochu na  naších politicích, jak budou svým vystupováním pobuřovat veřejnost.

Na začátku roku, je tady zase koaliční střet, vyvolaný TOP 09. Na webu VV jsem zaznamenal toto:

„Je to další snaha o byznysovou koalici. VV dostaly od voličů důvěru, aby právě tomu bránily. To také budeme dělat. „ uvedl Radek John.

A proč ne, tak, to já vážení podporuji. Ano, to je cesta, která, když bude mít podporu veřejnosti, určitě kladné výsledky se dostaví. Fakt, slušní, dobří lidé to vstupem do politiky opravdu nemají lehké. Podívejte se na VV. Tam také jsou slušní lidé a přeci jsou stále v průzkumech na chvostu, proč asi ? No přeci plutokracie, která vládne v Česku to prostě nepotřebuje, aby v české politice byl tento subjekt a připadá mi, že media jim jdou v tomto směru na ruku, bohužel. Veřejnost by měla opravdu zvážit, koho tedy chtějí mít v české politice.

Působení strany VV v politickém roce 2011 jsem si pojmenoval takto:

Nazval jsem je francouzky Anfant terrible,  česky hrozné dítě, nebo chcete-li postrach rodiny, tedy dítě, které všechny uvádí do rozpaků svou upřímností a působí tak ve společnosti drobné skandály.

V současnosti se však toto označení chápe jako lichotka, poklona něčí originalitě, odvaze a upřímnosti – a tak to také chápu já.

Pro některé politiky mám toto:  „Hloupost se fackováním nedá vyléčit“ to jsou slova významného Čecha, kterého měli češi velmi rádi.

Hezký den a dobrou mysl

Jan Aksamit

předseda klubu VV Teplice

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama