ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.03.2010 8:15:00

Evropa rozvodů místo Evropy hodnot

Evropa rozvodů místo Evropy hodnot

Evropská komise ve středu představila návrh na usnadnění rozvodů v EU.

"Je to návrh, který zasazuje těžkou ránu Evropě založené na tradičních hodnotách. Vede k rozdělování Evropy a evropských rodin a osudově prolamuje svrchovanost členských států v rodinných věcech. Jsem přesvědčen, že cesta k tak toužebné demografické stabilitě Evropy nevede přes podkopávání tradiční rodiny založené na manželství, ale naopak přes její podporu," komentuje europoslanec Jan Březina.

Dále dodal: "Komisařku V. Reding, která s návrhem přišla, jsem v minulém volebním období poznal jako zarputilou političku, která co si vezme do hlavy, toho také dosáhne. Proto se obávám, že návrh, který již jednou spadl pod stůl, tentokrát má šanci na úspěch. Jsem odhodlán učinit vše pro to, aby se tak nestalo. Nechci přihlížet tomu, jak se EU hodnotově a morálně řítí do záhuby", komentuje návrh europoslanec Jan Březina.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama