Jan Fischer

1. místopředseda Rusnokovy vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.05.2010 14:19:00

Jednání o migraci na území ČR

Jednání o migraci na území ČR

Bezpečnostní rada státu zítra zasedne ke svému jednání.

Dne 1. června 2010 se sejde Bezpečnostní rada státu. Tato schůze se bude zabývat aktuální problematikou Severoatlantické aliance a Evropské unie v bezpečnostní oblasti.

Bezpečnostní rada státu  dále projedná Zprávu o situaci v oblasti migrace na území České republiky za rok 2009, Výroční zprávu o kontrole vývozu vojenského materiálu, ručních zbraní pro civilní použití a zboží a technologií dvojího užití v České republice za rok 2009 a Analýzu problematiky ochrany obyvatelstva před nebezpečnými látkami.

Předmětem jednání bude také materiál Analýza bezpečnostních rizik spojených s výkonem státní správy při aplikaci zákona č. 310/2006 Sb., o nakládání s některými věcmi využitelnými k obranným a bezpečnostním účelům na území České republiky a o změně některých dalších zákonů (zákon o nakládání s bezpečnostním materiálem).

Po skončení schůze bude vydána krátká tisková zpráva.

Tiskový odbor Úřadu vlády ČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama