Jan Fischer

1. místopředseda Rusnokovy vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.04.2010 20:05:00

Z děkovného dopisu Baracka Obamy

Z děkovného dopisu Baracka Obamy

Barack Obama poděkoval Janu Fischerovi za organizaci podpisu smouvy START.

Prezident Spojených států amerických Barack Obama zaslal včera děkovný dopis českému premiérovi Janu Fischerovi. Mimo jiné uvedl, že  slavnostní podpis nové smlouvy START se zapíše do dějin, označil Českou republiku za svého blízkého spojence a vyjádřil poděkování za účast České republiky v Afghánistánu.

„Velmi Vám děkuji za Vaši mimořádnou pohostinnost během naší návštěvy v Praze. Oceňuji, jak jste Vy a Vaše vláda zajistili, aby náš krátký pobyt v této krásné zemi proběhl bez problémů", napsal Barack Obama a dodal: „Zastáváme názor, že Atlantická aliance má zásadní význam pro naše společné zájmy a pro globální bezpečnost. Těším se na naši další spolupráci jak dvoustrannou, tak v rámci NATO."
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama