Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.01.2021 18:28:00

Ministerstvo musí zařídit, aby po uvolnění kapacit systém provedl kontakt

Ministerstvo musí zařídit, aby po uvolnění kapacit systém provedl kontakt

Na dnešní tiskovce jsem se věnoval několika tématům, ale ke dvěma se chci vrátit. Ke snižování mezd a k očkování.

 To, co se děje v Českých drahách, je strašné. Podnik sníží zaměstnancům mzdy, jelikož pro to dostal prostor díky snížení daně z příjmu. K těmto krokům vede nezodpovědná rozpočtová politika, kterou podpořily pravicové politické strany. A přesně před tímhle jsem varoval. Bohužel stejným způsobem postupují i jiné společnosti. Nenechte si to pro sebe a dejte to vědět!

A za druhé, všichni jsme slyšeli o problémech s rezervací k očkování proti koronaviru. Mám zkušenost přímo z rodiny. Moje babička patří do věkové skupiny 80+. S registrací jí pomáhala mamka, vše proběhlo bez problémů. Systém ale nenabízel volné kapacity v místě bydliště. Ministerstvo zdravotnictví musí zařídit, aby po uvolnění kapacit systém provedl automatický kontakt s osobou, která se zaregistrovala. A přesně na to budu u ministra Blatného apelovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama