ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.09.2018 22:14:52

Zastupitel Jan Mikulecký: Obnova domů na sídlišti Letňany je v plném proudu

Zastupitel Jan Mikulecký: Obnova domů na sídlišti Letňany je v plném proudu

Listopad 2012: O prázdninách se objevilo lešení u řady panelových domů na bývalém sídlišti AVIA. "Úplně nové budou domy v celé Kuželově ulici, brzy se dokončí Ivančická i Krausova, přibydou další zateplené vchody ve Fryčovické, Malkovského a Nýdecké.

"V následujících měsících by mělo přibýt téměř 20 nově zrekonstruovaných vchodů. Převážně se jedná o zateplení, ale v některých vchodech budou mít obyvatelé také nový výtah," předpokládá Jan Mikulecký, zastupitel Letňany.

Výsledky jsou již nyní vidět na mnoha domech a patří za to díky mnoha výborům SVJ. Je dobře, že stále více obyvatel neváhá obětovat volný čas proto, aby naše sídliště bylo jako nové. "Věřím, že v příštím roce bude více než polovina domů zateplených a bude i nadále ubývat domů s původní špinavou fasádou," říká Jan Mikulecký, zastupitel Letňany.

Jan-Mikulecky-zastupitel-Letnany-RevitalizaceAVIA.jpg

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama