ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.06.2017 21:12:17

Jsem rád, že si pan docent Čuba zvolil Studijní fond Nadace SYNOT

Jsem rád, že si pan docent Čuba zvolil Studijní fond Nadace SYNOT

Senátor František Čuba zvolil Studijní fond. Transparentní směřování mzdy a cestovních náhrad.

Senátor František Čuba z Klubu nezávislých senátorů se definitivně rozhodl, kam bude směřována mzda a cestovní náhrady. O svém rozhodnutí informoval dopisem senátora Jana Velebu, předsedu KNS.

Finanční převody mzdy a cestovních náhrad budou zcela transparentní a senátor František Čuba k tomu podnikl několik kroků, které oznámil Kanceláři Senátu. „Jsem rád, že dle avíza, které jsem médiím nedávno tlumočil, si pan docent Čuba zvolil Studijní fond Nadace SYNOT, tedy vhodný fond, který zabezpečuje podporu studentů a rozvoj mladých talentů,“ řekl Veleba. Studijní fond je určen studentům mířícím na zahraniční studijní stáže a pobyty. František Čuba reagoval tím tak na skutečnost, že neexistuje možnost, jak by se mohl vzdát svého platu.

Členem horní komory a tedy i členem Klubu nezávislých senátorů zůstává.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama