ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.02.2016 8:20:00

Muslimové na Pražském hradě aneb Co jsem viděl

Muslimové na Pražském hradě aneb Co jsem viděl

Odcházel jsem dveřmi pod balkonem na hradním nádvoří Pražského (naproti chrámu Sv. Víta) ze služebního jednání. To, co jsem uviděl, mne velmi zaskočilo.

Natolik, že jsem nebyl schopen sáhnout do kapsy a vytáhnout mobil a fotit.

Stal jsem se svědkem následující scény. Asi 25 metrů vlevo od balkonu, mezi dvěma bílými lavičkami u hradní zdi vykonávala modlitební obřad skupinka sedmi muslimů. Klečeli zutí, hlavami čelem ke zdi na tenké látce a v jednotném rytmu (klek, hlava na zem, klek) vykonávali modlitební obřad. Když jsem došel k nim, tak za pár vteřin skončili. 

Nevím, co si o tom myslet. Zda je to náhoda a nebo záměr a provokace. Všichni to byli mladí muži. Pokud by někdo pochyboval o pravdivosti mého zážitku, tak přísahám, že mluvím pravdu!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama