ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2017 17:08:00

Pravda a láska aneb Zemana a všechny kolem je třeba zastavit za každou cenu

Pravda a láska aneb Zemana a všechny kolem je třeba zastavit za každou cenu

František Ringo Čech je lídrem Strany Práv Občanů, kterou založil prezident republiky Miloš Zeman, je i jeho přítelem.

 Oba dva pak celkem srozumitelně říkají svůj názor na tuneláře Bakalu, pokud například Česká televize prezidentovu kritiku Bakaly - sponzora TOP a ODS natvrdo nevystřihne!

A v této souvislosti si prosím přeberte zveřejnění čtyřicet let starých a od sebe odlišných fotografií Ringo Čecha a pokus o jeho znevěrohodnění, že údajně podepsal tzv. Antichartu. Je zvláštní, že informaci, lépe řečeno dezinformaci, vytáhla soukromá televize DVTV a paní Drtinová…...jejich obchodní partner a podporovatel je pan Bakala. Zajímavé, není liž pravda!

Ringo v roli superlídra Strany Práv Občanů si vede velmi dobře a je čtvrtý nejoblíbenější ze všech, a tak úder Drtinové je v naší zdevastované a pokleslé politické kultuře svým způsobem pochopitelný. Navíc je to jasný Zemanovec a tak vlastně není nad čím váhat a je třeba ho sundat. A tak Drtinovic chutné krmě se rychle chápou ti, kteři až doteď proti charismatické ikoně a umělecké, vlastenecké a názorové stálici nic neměli po ruce.

Na mém osobním e mailu a profilu v Parlamentních listech se najednou roztrhl pytel a hrdinové za bukem se začínají ozývat jakého že to máme lídra. Až doteď jsem se snažil jim odpovídat s poukazem, že nemohu soudit, nebyl jsem u toho. Byl jsem ale a žil v době, kdy se minulý režim zhroutil jako domek z karet a začalo budování nové společnosti, která měla být občanská a láska měla zvítězit. Společnosti, jejímž symbolem byl Václav Havel.

A pokud se ve svých odpovědích odvolávám i na Václava Havla, tak to dělám jen proto, že je z něho vytvářen kult osobnosti, který by si nejspíš ani on sám nepřál. Musím vždycky vystoupit na obranu současného prezidenta a upozornit na dvojí velmi rozdílný pohled na oba dva. Havlovy sliby, že bude prezidentem jen dva roky, aby se mu pak ve společnosti Čalfy a nebo třeba Špačka na Hradě zalíbilo, řeči o zrušení NATO, slavné humanitární bombardování Bělehradu, že neotuží po majetku, aby pak pro výdělek prodal Lucernu agentovi STB… atd. Když si vybavíte drobnost - Havlovu kuřáckou a nejen kuřáckou vášeň. U něho to bylo milé a lidské, Miloš Zeman se stejnými zálibami je notorický kuřák a alkoholik. O zdraví prvního měl celý národ zájem a přál mu je, na Zemanovi nenechá nikdo niť suchou a jeho neuropatie je využívána k jeho zesměšňování. Nevídaný hyenismus, ale pro kameramana ČT radost…

Zastavila mě nedávno, bylo to minulou neděli v Náměšti jedna hodně stará paní a chtěla po mně vysvětlení, názor, co se to v této dnešní době děje. Že proč se nepoučíme z dějin, které se stále opakují. Měla velký přehled, vyprávěla o Katalánsku a Frankovi, o Jugoslávii a Titovi a měla viditelný strach a několikrát mně žádala, abych pozdravoval pana prezidenta a aby to všechno vydržel. Dlouho jsme si povídali, ne o stáří a jeho strastech, ale o této době a většinou jsme se názorově shodli. Ta paní se ale odmítla se mnou vyfotit, odmítla dokonce si vzít pár volebních materiálů pro sousedy z její nedaleké vesničky, protože se bála. Bylo to dojemné a smutné, moc smutné. Stejně smutné, jako ústavní atak Senátu proti prezidentovi minulý týden. Co já pamatuji už třetí. Ale o tom příště.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama