ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.07.2017 14:58:24 - Dark

Lithium, pane Velebo

Proč Vy, senátoři, ale i poslanci nebijete na poplach v otázce lithia v Krušných horách, kde hrozí, že o toto naleziště přijdeme, protože bude propachtováno za pár korun nějaké cizí firmě, viz odkaliště, které bylo prodáno za necelých 900 tisíc Kč státním podnikem Diamo, jako nepotřebné, ač je tam lithia za cca 4 miliardy korun..
Proč nenavrhnete založení státního, nebo ještě lépe národního podniku, který by provozoval nejen těžbu, ale i následné zpracování a užití výsledného produktu ve prospěch této republiky a jejích občanů?
Proč my občané musíme neustále koukat, jak vy politici zašantročíte za nějaké prebendičky to, co patří tomuto národu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.07.2017 20:10:11 - Jan Veleba

 Tak milý pane Darku,

buďte prosím adresný a napište, co já osobně jsem zašantročil. Napište prosím, kdy jsem se svým jednáním či hlasováním dopustil něčeho podobného.

Odpovězte mně prosím a pak budeme pokračovat v této veřejné diskusi a já Vám uvedu svoje konkrétní, nikoliv obecné, příklady co a kdy jsem proti vyklizení pozic, přesněji hospodářského prostoru naší země dělal.

Děkuji předem za odpověď a pak se rád vrátím k Vašim návrhům a otázkám.